În perioada următoare, Kaufland anunță noi proiecte prin care îi încurajează pe clienți să recicleze. Cei care aduc maculatură sau echipamente electrice și electronice (DEEE) la magazinele Kaufland participante din București pot primi la schimb vouchere de 25% reducere.

Astfel, între 19 – 27 noiembrie, Kaufland demarează o campanie de reciclare a hârtiei, cu sprijinul RECICLETA, un program al asociației Viitor Plus.

Clienții sunt așteptați să colecteze materialele în incinta magazinelor participante, după cum urmează:

  • 18-20 noiembrie – Kaufland Barbu Văcărescu (Bd. Barbu Văcărescu, nr. 120); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică;
  • 25-27 noiembrie – Kaufland Colentina (Șos. Colentina, nr. 6); program 14:00 – 19:30 vineri, 09:00 – 16:00 sâmbătă și duminică.

Prin urmare, pentru o cantitate de minimum 3 kg de hârtie colectată, clienții vor primi un voucher de 25% reducere la achiziția unor articole noi de papetărie – hârtie copiator, caiete, agende, carnețele, bloc desen etc. Cuponul este valabil până pe 11 decembrie și poate fi folosit doar în magazinul unde s-a colectat hârtia.

Clienții pot aduce următoarele articole pentru reciclare: cărți, agende, foi de hârtie, documente, caiete, hârtia lucioasă (pliante, broșuri) și documente confidențiale mărunțite prin tocare.

Nu sunt însă acceptate hârtiile contaminate cu apă sau alte substanțe (ketchup, maioneză, ulei etc), hârtia cerată (de patiserie) sau plastifiată, hârtiile prinse cu adeziv sau capse, foliile de protecție, folia transparentă de la plicurile de corespondență, șervețelele uscate sau umede, hârtia igienică, prosoapele de bucătărie – folosite sau nefolosite.

De asemenea, Kaufland extinde campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice în patru magazine din București:

  • 18-20 noiembrie – magazinele Kaufland Vitan (Str. Răcari, nr. 5) și Kaufland Colentina (Șos. Colentina nr. 6);
  • 25-27 noiembrie – magazinele Kaufland Basarab (Șos. Orhideelor, nr. 46) și Kaufland Brâncuși (Valea Oltului, nr. 195-197);

Colectarea se face la standul RLG din incinta magazinelor participante, între orele 15:00 – 19:00 vinerea, respectiv 10:00 – 18:00 sâmbăta și duminica.

Clienții primesc la schimb cupoane de 25% reducere la achiziționarea de noi electrocasnice mici.

Voucherul este valabil până pe 4 decembrie și poate fi folosit în același magazin unde s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le achiziționeze pe acel bon.

Sunt acceptate echipamentele electrice uzate, indiferent de dimensiuni – pot fi atât electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și mari (frigidere, mașini de spălat etc). Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor depuse.

Reducerea de 25% pentru achiziția de noi articole de papetărie sau noi electrocasnice mici nu se cumulează cu alte promoții din Kaufland Card și se va aplica la prețul de la raft (standard sau redus).

Sursa foto: Shutterstock / 2jenn

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri