Lidl continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea a trei noi magazine, odată cu deschiderea acestora urmând să fie create peste 65 de locuri de muncă.

Astfel, cele trei unități de desfacere vor fi situate în București, în Vaslui și în Pecica, județul Arad.

Noul magazin Lidl din București se află pe Strada Valea Oltului, Nr. 63-67, cel din Vaslui este situat pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 195, iar cel din Pecica se află pe Strada 1, Nr. 93.

Cele trei magazine nou inaugurate dispun fiecare de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m².

De asemenea, noul magazin Lidl din București dispune de 100 de locuri de parcare, cel din Vaslui de peste 130 locuri de parcare, în timp ce noua unitate din Pecica pune la dispoziția clienților peste 80 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderea celor trei magazine Lidl, au fost create peste 65 de locuri de muncă.

Orarul de funcționare al unităților din București, Vaslui și Pecica va fi următorul: de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Noul magazin Lidl din Pecica, situat pe Strada 1, Nr. 93, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 08 mai 2022, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Inaugurarea magazinelor Lidl din București, Vaslui și Pecica va avea loc pe data de 28 noiembrie.

Sursa foto: Lidl

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri