Șase hoteluri și un restaurant situate pe litoralul Mării Negre, în stațiunile Saturn și Eforie Nord, vor fi scoase la licitație în vederea închirierii, în perioada imediat următoare.

Cu amplasamente pe sau în apropierea plajei, hotelurile pot deveni zone strategice de investiții pentru cei care caută oportunități de dezvoltare în domeniul HoReCa. Locațiile sunt scoase la licitație de compania THR Marea Neagră, la care Transilvania Investments deține 78,6% din acțiuni.

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este, deja, în atenția investitorilor, prin mixtul de servicii pe care îl oferă – cazare, restaurant și centru wellness. Hotelul este cotat la 4 stele și a beneficiat, în ultimii ani, de investiții în renovarea piscinei exterioare și a altor zone din complex. Cu peste 200 de camere și amplasarea în imediata vecinătate a plajei, Bran-Brad-Bega este unul dintre cele mai atractive hoteluri din Eforie Nord.

Hotelurile Aida, Siret și Sirena sunt dedicate, în mod tradițional, turismului familial. Antreprenorii care își doresc să înceapă sau să își dezvolte afacerile de la malul Mării Negre pot opta în funcție de mărimea hotelului, acestea având între 150 și 300 de camere. Toate cele trei hoteluri se află în imediata apropiere a plajei din stațiunea Saturn.

Licitații pentru închiriere vor fi organizate și pentru Restaurantul Prahova și hotelurile Semiramis, Tosca din Saturn. Licitațiile sunt programate între 16 și 20 decembrie, toate detaliile legate de participare fiind publice pe site-ul https://thrmareaneagra.ro/licitatii/

Programul complet al licitațiilor publice cu strigare pentru închiriere organizate de THR Marea Neagră

  • Complex hotelier Bran-Brad-Bega din Eforie Nord – 16.12.2022, ora 10:00
  • Complex hotelier Aida din Saturn – 19.12.2022, ora 10:00
  • Restaurant Prahova din Saturn – 19.12.2022, ora 12:00
  • Complex hotelier Semiramis din Saturn – 19.12.2022, ora 14:00
  • Complex hotelier Tosca din Saturn – 20.12.2022, ora 10:00
  • Complex hotelier Siret din Saturn – 20.12.2022, ora 12:00
  • Complex hotelier Sirena din Saturn – 20.12.2022, ora 14:00

Caietele de sarcini se pot achiziționa de la sediul societății THR Marea Neagră din str. Lavrion nr. 29, Mangalia sau în format electronic până în data de 14 decembrie, achiziționarea aducând și dreptul de a vizita locațiile înainte de organizarea licitațiilor.

Despre Transilvania Investments

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie si IT.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri