Suntem în luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor, iar cei mai mulți dintre noi sunt cu ochii după cum i-am mai putea suprinde pe cei dragi în această perioadă. Să alergi prin magazine sau să verifici pe rând mulțime de site-uri poate fi o corvoadă.

Ne-am gândit, însă, să vă ajutăm cu un ghid de cadouri pe care le puteți găsi într-un singur loc, fără drumuri multe, fără bătăi de cap. Cum telefoanele și gadgeturile sunt mereu o alegere inspirată, ne-am oprit la oferta de Crăciun a Vodafone care include toate gamele de produse disponibile pe platforma comercială Vodafone EasyTech, respectiv smartphone-uri, electronice, electrocasnice mici, gadgeturi, soluții IoT.

  • Mai multe cadouri într-unul singur

Oferta Vodafone de Crăciun constă în faptul că îți poți asocia la abonamentul de servicii fixe sau mobile două sau mai multe produse, pe care le poți plăti în până la 36 de rate lunare, fără dobândă.

Ratele lunare vor fi egale și dobânda zero, indiferent de abonamentul ales. Oferta este disponibilă atât pentru clienții care aleg să se porteze în rețeaua Vodafone, cât și pentru clienții existenți, care pot cumpăra mai multe dispozitive în rate, fără dobândă, în funcție de abonamentul pe care îl au.

  • Cu un smartphone nu dai greș

Smartphone-urile vor fi întotdeauna un cadou reușit de Crăciun. În această perioadă poți cumpăra un Samsung Galaxy A53 cu o rată lunară de 9,4 euro, fără dobândă, de pe platforma EasyTech, alături de orice abonament de servicii mobile. La fel Honor 70 5G, cu rată de 13,8 euro pe lună.

Tot cu plata în rate, fără dobândă, sunt și Huawei Nova Y61 4G, Xiaomi 12T DS 5G și OPPO A57S DS 4G, fiecare cu gadget cadou inclus.

  • Smartwatch pentru persoana activă din familie

Smartwatch-ul Galaxy Watch5 4G poate fi achiziționat în această perioadă pentru o rată lunară de 8,2 euro și, tot pentru cei aflați în căutarea unui smartwatch, în oferta de Crăciun a Vodafone mai este disponibil și modelul Huawei Watch GT3 Pro pentru 11,6 euro pe lună.

  • Un gadget pentru acasă, poate?!

Televizoare smart, becuri sau prize inteligente ori aspiratoare-robot- cu oricare dintre ele, sigur îi surprindeți plăcut pe cei de acasă. Spre exemplu, puteți avea robotul aspirator Mi Robot Vacuum -Mop 2 Lite de la 5,5 euro pe lună. Iar televizorul smart LG 50” poate fi adus acasă pentru 13,3 euro pe lună cu abonament de servicii fixe sau mobile.

Ofertele Vodafone de Crăciun sunt disponibile pe www.vodafone.ro/easytech, în magazinele proprii și ale partenerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri