Marii retaileri se pregătesc pentru apropiata sărbătoare a Crăciunului, fiecare dintre ei pregătind oferte și produse speciale cu această ocazie, iar rețeaua de magazine Metro nu face excepție.

"Cred că fiecare produs din sortimentul Metro e un produs de Crăciun. Încercăm, practic, să păstrăm prețuri competitive și cantități cu o disponibilitate ridicată, astfel încât business-urile clienților noștri să poată să digere o cerere mai ridicată în preajma sărbătorilor", a declarat Adrian Ariciu, CEO Metro, pentru wall-street.ro.

Acesta a explicat de asemenea că luna decembrie este o lună bună pentru a testa inovația.

Astfel, a arătat Adrian Ariciu, echipa Metro vede pe luna decembrie mai multe tendințe din punct de vedere consum, din informațiile primite de la clienții profesioniști, începutul de lună fiind unul mai timid, dar existând un trend ascendent.

Din acest motiv, mai spune CEO-ul Metro, echipa pariază pe o euforie de consum, în contextul în care este primul an în care nu există nicio formă de restricție în perioada sărbătorilor.

Va fi o lună, zicem noi, cu un consum acceptabil, chiar dacă se restime impactul în bugetul gospodăriilor a creșterii inflaționiste a coșului zilnic, a serviciilor și a tuturor celorlalte cheltuieli, printre care și energia.

Adrian Ariciu, CEO Metro

Acesta a adăugat faptul că nu se vor schimba obiceiurile de consum, dar, în opinia sa, va fi un comportament mai chibzuit al consumatorilor.

Prin urmare, a concluzionat CEO-ul Metro, va fi "business as usual", un impact mai mare urmând să fie văzut, probabil, în modificarea comportamentului consumatorilor în primele luni ale anului 2023, tot atunci putând fi trase și primele concluzii.

Pe site-ul Metro, clienții pot găsi mai multe produse specifice de sezon, cum ar fi globurile de Crăciun Milka, diverse decorațiuni și figurine pentru ornarea bradului, dar și căciuli, căni, șervețele, fețe de masă, seturi de pahare, lumânări, candele, jocuri tematice de Craciun de tip puzzle și genți pentru copii.

Retailerul a anunțat de asemenea și programul său special pentru această perioadă.

Sursa foto: Metro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri