Vectr Fitness, parte a African Industries Group și acționar majoritar al World Class România, anunță achiziția NEXTFITNESS & WELLNESS SRL (cluburile NEXTFIT din Timișoara și Dumbravița) și încorporarea acesteia în structura Vectr Fitness.

Este o mișcare importantă, ce consolidează poziția companiei pe piața de health & fitness din România și continuă expansiunea în zone strategice. Timișoara, cel mai mare oraș din regiunea de sud-vest a țării, găzduiește deja cel mai mare club de sănătate și fitness din România, World Class Iulius Town.

„Suntem foarte optimiști în ceea ce privește creșterea industriei de health & fitness din România. Oferind mai mult acces românilor la aceste servicii, putem avea un impact pozitiv major asupra sănătății populației și, în cele din urmă, asupra sănătății economiei românești.
Achiziția NextFitness este în conformitate cu strategia noastră de a crește numărul de cluburi de health & fitness cu facilități și servicii de înaltă calitate, din România.
” spune Kent Orrgren, CEO World Class.

Cele două cluburi NextFit situate în Timișoara și Dumbravița oferă condiții profesioniste de antrenament, cu echipamente de fitness și cardio de ultimă generație de la Technogym și o echipă puternică de experți în fitness, antrenori personali și instructori specializați de group fitness.

Echipa de management NextFit care va fi condusă de Răzvan Irimescu, își va continua activitatea. Cluburile vor funcționa sub același brand ca și până acum, iar programul cluburilor va rămâne neschimbat, urmând ca în 2023 să fie asimilate în rețeaua World Class.

Venind sub același acoperiș cu World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, cluburile NextFit Timișoara și Dumbravița vor deveni parte a misiunii #BeHealthy: de a inspira, motiva și educa mai mulți români să fie mai activi, mai des.

Mai mult, toți membrii existenți și viitori ai cluburilor de health & fitness NextFit se vor bucura de același nivel de calitate a serviciilor cu care au fost obișnuiți până acum. Ca beneficiu suplimentar, pentru că vor deveni parte a comunității #BeHealthy, membrii NextFit vor avea posibilitatea de a folosi și facilitățile și serviciile World Class Timișoara. Totodată, membrii World Class vor avea acces nelimitat la cele două cluburi NextFit din Timișoara și Dumbravița.

Vectr Fitness a fost consiliat de către Stratulat Albulescu Avocați în ceea ce privește consultanța în tranzacții și Deloitte România în ceea ce privește consultanța comercială, financiară și fiscală.
Vectr Fitness este o companie de investiții deținută de African Industries Group. Vectr Fitness realizează prima tranzacție în România prin achiziția lanțului de health & fitness World Class România, lider de piață.

African Industries Group este un grup global diversificat de companii private, cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest. În România, compania activează, de asemenea, în agrobusiness, distribuție de utilaje și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare.

World Class România este lider de piață în industria locală de wellness, cu un număr total de 41 de cluburi de health & fitness în toată țara și 20 de piscine, precum și peste 64.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă oră și clase diversificate. World Class este partener tradițional LES MILLS ™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept de health & fitness club premium, numit W, unde membrii se pot antrena și relaxa într-o atmosferă intimă și exclusivistă.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri