Evoluția rapidă și provocările constante determină în ziua de astăzi un ritm alert de funcționare al oricărei afacere. Dacă acum 50 de ani focus-ul principal era strict legat de clienți și de satisfacerea nevoilor și dorințelor acestora, astăzi companiile au multiple arii de care trebuie să se preocupe, la fel de importante: gestionarea campaniilor de marketing, eficientizarea procesului de producție, gradul de satisfacere al angajaților, creșterea profitabilității, iar lista poate continua.

În acest context, resursele de energie trebuie gestionate atent, iar acestea trebuie concentrate asupra clienților, datorită suprasaturației pieței. Digitalizarea devine, astfel, mai degrabă o necesitate decât un trend, iar companiile trebuie să găsească cele mai eficiente software-uri și platforme care să îi ajute să își managerieze mai bine timpul. O transformare digitală devine, deci, imperios necesară, iar acest lucru este bine cunoscut atât la nivel internațional, cât și național.

  • Digitalizare și în România?

Iflows.com este o companie 100% românească ce activează în industria de software management pentru companii, ajutându-le pe acestea cu automatizarea fluxurilor de lucru. Suntem susținători ai proiectului PNRR 2023 Digitalizarea IMM-urilor, care ofera fonduri nerambursabile, în cadrul căreia reprezentăm cel mai important furnizor de software pentru fluxuri de lucru automatizare la care IMM-urile apelează în decursul procesului lor de digitalizare. Deținem un portofoliu impresionant de clienți din toate domeniile, fiind totodată și certificați ISO 27001:2013, standard global pentru sistemele de management al securității informațiilor.

  • De ce iflows?

Ceea ce ne diferențiază compania de alți furnizori de pe piață este eleganța și ușurința de folosire a interfeței software-ului, corelată cu funcționalitatea acestuia până în cele mai mici detalii. De asemenea, digitalizarea fluxului de lucru se realizează 100% printr-o platformă online, nefiind nevoie de procese laborioase de instalare și activare – odată ce pachetul ales a fost achiziționat, clientul are acces instant la toate facilitățile acestuia.

Un alt aspect important îl reprezintă posibilitatea de personalizare a iflows. Această platformă poate fi construită și adaptată companiilor dintr-o varietate de domenii, de la producție, până la vânzări și servicii. Aplicabilitatea iflows.com este in fiecare dintre ariile companiei, de la marketing, până la ofertare, facturare și producție.

Iflows integrează excelent cele mai importante aplicații, precum Slack, Twilio sau Amazon Web Services. Suntem conștienți de necesitățile tuturor business-urilor, așa că am ales să lucrăm îndeaproape cu mult mai multe aplicații folosite în diverse domenii, pe care le putem integra în funcție de necesitățile clienților.

  • Cum te poate ajuta iflows.com?

În primul rând, iflows.com este despre eficientizare: a timpului, a costurilor și a resurselor. Procesele de producție laborioase, ce implică mai mulți pași de lucru interdependenți, au deseori dezavantajul de a fi greoaie și mari consumatoare de timp. Astfel, resursele de energie a coordonatorilor de echipe se duc către alocarea sarcinilor, monitorizarea acestora, precum și supravegherea respectării anumitor protocoale. Pe parcursul producției, dacă nu există o evidență clară a stocurilor de materie primă și consumabile, riscul întreruperii procesului din cauze triviale este mare, iar compania poate pierde semnificativ atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al imaginii în fața clientului. De aceea, pentru o mai bună funcționare per total, digitalizarea fluxului de lucru folosind iflows.com este cea mai înțeleaptă alegere.

În al doilea rând, iflows.com vine în ajutorul creșterii productivității și profitabilității. Productivitatea este strict legată de gestionarea inteligentă si eficientă a resurselor de timp și de personal. În companiile unde timpul este folosit la potențial maxim, rata de productivitate se îmbunătățește considerabil. De asemenea, productivitatea crescută se traduce de cele mai multe ori și printr-o creștere a profitabilității, dar și printr-un nivel mai scăzut de frustrare al echipei în ceea ce privește gestionarea task-urilor repetitive și raportarea activității.

  • Deci, este iflows potrivit pentru tine?

Răspunsul este DA, dacă:

• Ești în căutarea unui flux de lucru automatizat, intuitiv, elegant și cu o interfață accesibilă
• Îți dorești să îți personalizezi digitalizarea fluxului de lucru conform profilului companiei
• Vizezi centralizarea diferitelor aplicații (Twilio, Amazon Web Services, Slack) într-un singur sistem
• Dorești eficientizarea timpului, costurilor și resurselor
• Țintești creșterea productivității și profitabilității

Ai nevoie de mai multe detalii? Accesează https://iflows.com/ro/.

Sursa foto: iflows.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri