Grupul Trickshot, concept ce îmbină gastronomia de calitate și activitățile recreaționale, planifică investiții de 2 milioane Euro per locație pentru extinderea în trei mari orașe ale țării: Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

„Vedem un răspuns foarte bun al pieței atât în zona noastră de tradiție, Bucureștiul, cât și în Brașov, cea mai recentă adiție pe harta prezenței noastre. Apetitul publicului pentru rețeta Trickshot ne convinge că planul nostru de expansiune națională răspunde cerințelor publicului – gastronomie și divertisment (...), în zonele care atrag constant fluxuri semnificative de oameni. Vom investi, în medie, 2.000.000 de Euro în fiecare nou oraș în care vom deschide o nouă locație Trickshot”, declară Ion Tănăsescu, Cofondator și CEO al Trickshot Group.

În prezent, locațiile Trickshot atrag aproximativ 2.700 de oaspeți pe zi, respectiv 81.000 de oaspeți în fiecare lună.

Fiecare nouă locație deschisă implică dotarea cu echipamente de ultimă generație, sustenabile, în linie cu planurile pe termen lung ale companiei.

Locațiile Trickshot sunt gândite nu doar pentru centre comerciale de mari dimensiuni, dar și pentru vizitatori de un anumit profil: tânăr profesionist, corporatist sau antreprenor.

Trickshot este un concept construit în jurul calității preparatelor culinare, îmbinând gastronomia și activitatile de grup cu rețetele culinare internaționale, diverse mixuri de băuturi și specialități din cafea.

Acestora li se adaugă componenta de Arcade Games, bowling, biliard și shuffleboard.

Trickshot a luat naștere în mai 2014, cu prima locație deschisă în Promenada Mall, sub conceptul Bowling & Restaurant, cristalizat ulterior în poziționarea #FunDining odată cu deschiderea celei de a doua locații în Mega Mall, în toamna lui 2017.

În prezent, Grupul Trickshot include 7 locații și unități operaționale și estimează o cifră de afaceri de 17 milioane de euro pentru anul 2023.

Sursa foto: Trickshot

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri