TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, a deschis al patrulea magazin fizic în Bulgaria, într-un nou oraș – Plovdiv, după cele trei din Sofia. Noua deschidere marchează cel de-al cinsprezecilea magazin al brandului pe plan internațional.

În prezent, reţeaua TEILOR din Bulgaria, prima piaţă externă pentru companie, cuprinde patru magazine, dintre care trei se află în Sofia şi unul în Plovdiv. Cu noul magazin din Bulgaria, primul deschis de companie în 2023, TEILOR ajunge la 65 de magazine fizice în România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia.

„În 2023, ne dorim să ne consolidăm prezența în piețele internaționale în care activăm. Deschiderea noului magazin din Plovdiv marchează un nou pas al expansiunii în Bulgaria, prima graniță pe care TEILOR a trecut-o în afara României. Noutatea constă în faptul că este și primul magazin pe care îl deschidem în afara Sofiei, unde suntem deja prezenți în trei centre comerciale importante.”, a declarat Willy Dicu, CEO TEILOR.

Noul magazin din Bulgaria este situat în Plovdiv Plaza Mall, la parterul centrului comercial și este realizat după conceptul Orange, fiind adaptat tendințelor internaționale.

Magazinul are o suprafață de 33 mp și reunește toate colecțiile brandului.

Printre bijuteriile oferite de magazin se numără o pereche de cercei cu diamante în valoare de peste 15.000 de euro, precum și o pereche de cercei cu un design special, cu diamante albe, galbene și negre, în valoare de peste 10.000 de euro.

„Procesul de expansiune va rămâne în focusul nostru pentru țările internaționale, unde avem în vedere cele mai importante orașe. Totul, coroborat cu o consolidare a notorietății brandului și cu o experiență de achiziție omnichannel dedicată clienților noștri.”, povestește Willy Dicu, CEO TEILOR.

TEILOR își va continua strategia de expansiune și, până în 2024, se va concentra pe consolidarea prezenței pe piețele existente.

Începând cu 2025, compania va explora extinderea în Germania, Austria, Slovacia și alte piețe, vizând să deschidă noi magazine în locații premium.

Pe lângă magazinele fizice, TEILOR operează, în prezent, cinci platforme online – teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg şi teilor.pl.

Sursa foto: TEILOR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri