Turism Felix SA, una dintre cele mai importante companii din turismul românesc, anunță începerea procesului de recrutare pentru poziția de Director General. Alături de o echipă de peste 600 de angajați, viitorul manager va avea un rol cheie în atingerea obiectivelor ambițioase de eficientizare operațională și în finalizarea unor investiții strategice, conform planului stabilit împreună cu acționarul majoritar al companiei, fondul de investiții Transilvania Investments.

Din 1995 și până în prezent, Turism Felix și-a creat reputația unei companii solide ce reușește să ofere, anual, experiențe unice pentru mii de turiști. Cele 5 hoteluri de 2*, 3* și 4* și cele trei ștranduri de portofoliu oferă tratamente balneare, servicii de leisure și business pentru toate categoriile de vizitatori, poziționând Turism Felix ca cel mai important operator din turismul balnear din România.

Ca director general, viitorul manager va prelua câteva responsabilități critice care să susțină dezvoltarea companiei. Printre acestea se află și dezvoltarea ștrandului Venus, o investiție de aproape 14 milioane de Euro, pe care compania o va reintegra în circuitul turistic în luna august a.c. După un amplu proces de renovare, ce a constat în refacerea în proporție de 99% a întregului activ, ștrandul își propune să devină, în următorii 2 ani, principala atracție turistică din zona de Vest a țării.

Responsabilitățile directorului general vor cuprinde și planificarea strategică, promovarea angajamentului față de un turism sustenabil și dezvoltarea unei culturi a serviciilor de top pentru clienți, aflată în centrul valorilor Turism Felix.
„Angajamentul nostru față de acționari este să creăm pentru Turism Felix toate premisele care să-i asigure o creștere constantă, pe măsura potențialului. Suntem pregătiți să primim în echipă un lider cu viziune pe termen lung și soluții inovatoare.”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.
CV-urile pentru acest rol pot fi trimise pe adresa https://talent.winsed.swiss/ro/job/7753 de către toți cei ce au o experiență de minim 10 ani într-o poziție similară și au coordonat proiecte majore de peste 10 milioane de Euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri