Grupul de restaurante Stadio Hospitality Concepts (SHC), deținut de antreprenorul Radu Dumitrescu, a preluat steakhouse-ul Vacamuuu, situat în apropierea pieței Floreasca din București.

Reprezentanții SHC nu au anunțat valoarea tranzacției.

“Această achiziție reprezintă o oportunitate extraordinară de a extinde orizonturile noastre gastronomice și reflectă totodată viziunea noastră comună de a oferi fiecărui oaspete experiența perfectă!”, spune Radu Dumitrescu, CEO SHC.

Acesta adaugă faptul că achiziția Vacamuuu vine în contextul în care restaurantul se integrează în viziunea grupului de a crea restaurante unice.

Grupul SHC deține acum șapte restaurante în București – NOR, 18 Lounge, Cișmigiu Bistro, cele 3 restaurante Stadio (Unirii, Universitate și Herăstrău) și Vacamuuu,

Reprezentanții companiei estimează că până la finalul lui 2023 SHC ar putea atinge o cifră de afaceri de aproximativ 90 de milioane de lei.

Sursa foto: SHC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri