Lanțul off-price de retail HalfPrice a deschis astăzi primul magazin din București, oferind clienților produse de la mărci cunoscute la prețuri accesibile. Deschiderea marchează a treia lansare din România, acesta fiind și cel mai mare magazin al brandului din ţară.

Astfel, începând de astăzi, clienții din România pot porni în căutarea brandurilor favorite în trei magazine – în Turda (TURDA, FunShop), Pitești (Supernova Pitești), iar acum și în București (AFI Cotroceni), noul magazin, situat în AFI Cotroceni, întinzându-se pe o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați.

„Oferta de branduri de la HalfPrice este în mod constant extinsă, (...) cu articole noi adăugate pe rafturi în fiecare zi – de la mărci de lux până la fast fashion”, explică Malwina Winter, vicepreședinte al board-ului HalfPrice, Product.

HalfPrice este un concept de retail în segmentul off-price, care oferă o selecție de branduri internaţionale populare din numeroase categorii de produse, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, sport, jucării și mobilier pentru casă, la prețuri avantajoase.

„HalfPrice a fost creat având în minte conceptul de «vânătoare de comori». (...) Așa că trebuie să te grăbești, fiindcă produsul visat s-ar putea să nu mai fie pe raft a doua zi”, spune Joanna Czyżewska, vicepreședinte al board-ului HalfPrice,Vânzări.

HalfPrice a fost lansat în Polonia la începutul lunii mai, în 2021. Astăzi, lanțul este prezent în nouă țări din Europa Centrală și de Est, numărând peste 100 de magazine.

HalfPrice este o companie a Grupului CCC, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte și îmbrăcăminte din Europa. Grupul operează pe aproximativ 90 de platforme de comerț electronic și deţine aproape 1.000 de magazine în 28 de țări.

Astăzi în România, pe lângă HalfPrice, grupul deţine şi magazinele CCC, dar şi propriile platforme de comerț electronic - epantofi.ro și MODIVO.

Sursa foto: HalfPrice

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri