Decathlon continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea pe 1 noiembrie a primului magazin în Arad, care urmează să fie situat în mall-ul AFI Arad. Odată cu noua deschidere, reţeaua naţională ajunge la 30 de unităţi de vânzare, dintre care 11 se regăsesc în zona de vest a țării.

Decathlon Arad dispune de o suprafaţă totală ce depășește 2.000 m2 și pune la dispoziția clienților peste 50.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gamă extinsă de produse sportive, fiind cel mai mare magazin de profil din Arad.

„Ne bucurăm să inaugurăm singurul magazin Decathlon din Arad (...). Dorim să încurajăm toți oamenii să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau venit, iar datele ne arată că oamenii din Arad sunt deschiși la acest stil de viață. Prin intermediul produselor noastre contribuim la crearea unor obiceiuri sănătoase în rândul comunității”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

Unitatea din Arad va beneficia și de programele de buy-back și de produse resigilate, care constă în vânzarea, respectiv achiziționarea de produse recondiționate, la preț redus.

De asemenea, clienții care vor apela la serviciile de comandă online vor putea ridica produsele și de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.

„Magazinul Decathlon Arad va include toate produsele disponibile în unitățile din țară, reprezentând cel mai mare magazin de profil din oraș (...). Obiectivul nostru este să promovăm și să susținem un stil de viață sănătos și activ, pentru toate vârstele”, a completat Lorena Grigore, Director magazin Decathlon Arad.

Magazinul va funcționa în ziua deschiderii între orele 18:00 și 22:00, urmând ca ulterior să funcționeze după programul: luni– dumincă (10:00-22:00).

În plus, începând cu 3 noiembrie, Decathlon derulează o campanie națională de reduceri, cu peste 100 de articole disponibile la preț redus de care vor putea beneficia și locuitorii din Arad.

Sursa foto: Decathlon

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri