Dyson deschide un magazin de prezentare în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Astfel, zilnic, între 10.00 si 22.00, vizitatorii au ocazia să se familiarizeze cu produsele din sfera igienizării locuinței, a purificării aerului și a îngrijirii părului.

Situat la primul etaj al centrului comercial și cu o suprafață de 50 mp, magazinul dispune de mai multe zone de prezentare și display-uri interactive.

Mai mult decât atât, un hairstylist este la dispoziția oricui dorește să afle cum se pot realiza diverse coafuri cu produsele Dyson de îngrijire a părului.

Instrumentele de stilizare a părului de la Dyson folosesc tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă, care se regăsesc în uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și multi-stylerul Airwrap.

Utilizarea capetelor de aspirare și a diferitelor accesorii pentru a aspira podelele, gresia, covoarele, tapițeria și locurile greu accesibile din casă și captarea a 99,99% din particulele ultrafine de până la 0,1 microni sunt câteva dintre caracteristicile pe care consumatorii le pot găsi la cele mai recente modele de aspiratoare fără fir: Gen5, Submarine, V15, V12, V11, V10.

De asemenea, purificatoarele Dyson detectează și captează particule ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii și dispun de filtre certificate HEPA H13, ceea ce înseamnă că poluanții sunt captați și reținuți în interior, creând unui mediu mai sănătos în locuințe.

Sursa foto: Dyson

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri