Hugo Boss a deschis în ansamblul Palas Iași al grupului IULIUS, prima locaţie din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România.

Grupul german de fashion este prezent în ansamblul Palas Iaşi cu brandul BOSS, unul dintre cele două mărci exclusive pe care le deţine. Magazinul dispune o suprafață de peste 200 mp şi este dedicat publicului masculin.

„Parteneriatul cu HUGO BOSS era așteptat de clienții Palas. (...) Anul acesta a fost deosebit de dinamic pentru Palas, iar faptul că retaileri internaţionali de top au ales proiectul nostru pentru a deschide magazine fanion, premiere în regiune, reprezintă o confirmare în plus a atractivităţii şi performanţei ansamblului mixed-use din centrul Iaşului”, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

În noua locație, clienții pot articole vestimentare din ultimele colecții ale brandului, piesele fiind atemporale și versatile și acoperind stiluri de la business, la casual.

Hugo Boss se concentrează pe dezvoltarea și comercializarea de modă premium și accesorii pentru bărbați și femei. Compania are două mărci puternice cu grupuri țintă distincte, prin care vine în întâmpinarea publicului: BOSS și HUGO. Sediul este în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Inaugurat în anul 2012, Palas Iaşi reprezintă primul proiect mixed-use realizat în România, în urma unei investiţii în valoare de peste 320 milioane de euro a companiei IULIUS.

Situat în centrul Iaşului, Palas include: peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante și cafenele tematice, parc de 50.000 mp, carusel, patinoar sezonier și alte facilități de timp liber, precum și cea mai mare parcare subterană din România, cu peste 2.500 de locuri. Palas atrage anual peste 20 milioane de vizite din întreaga regiune şi de peste graniţe.

Sursa foto: IULIUS

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri