HA.RO România și-a făcut intrarea pe piața locală prin deschiderea primului său magazin în Brașov. Cu un concept inedit de comunicare și o diversitate amplă de produse destinate atât interiorului, cât și exteriorului, magazinul de 600 mp și-a deschis porțile în Decembrie, în cadrul Coresi Shopping Resort din Brașov, dar și Online pe www.ha.ro. Aici, clienții pot explora o gamă variată de accesorii, articole pentru casă și grădină, precum și piese de mobilier de calitate

HA.RO este gândit pentru a oferi o experiență de cumpărături plăcută și inspirată. Cu raioane specializate pentru fiecare secțiune, totul este la îndemâna cumpărătorilor. HA.RO a urmărit dorința multor consumatori de a face shopping-ul mai distractiv și mai interactiv, cu un accent pus pe umor și subiecte de actualitate. Tocmai de aceea, de la comunicarea HA.RO în mediul digital și nu numai, până la structura și modul de amenajare al magazinului, HA.RO vrea să fie un spațiu unic, unde clienții să poată găsi sursele de inspirație necesare pentru a duce amenajarea casei un pas mai aproape de produsul finit.

Coresi Shopping Resort Brașov

Această inaugurare reprezintă un moment semnificativ pentru HA.RO România, ilustrând devotamentul nostru în a oferi o experiență aparte clienților noștri din țară. Prin aducerea conceptului nostru în Coresi Shopping Resort, ne dorim să devenim un loc preferat pentru cei ce caută produse de calitate și design, indiferent dacă este vorba de interior sau de exterior.

Magazinul HA.RO din Coresi Shopping Resort devine un punct de reper, oferind o selecție impresionantă de decorațiuni pentru Sărbători, mobilier pentru interior și exterior, produse dedicate pentru terasă și grădină, articole pentru copii, produse pentru outdoor camping, accesorii pentru bucătărie, gratare și nu numai. Cu ocazia deschiderii, au fost aplicate reduceri speciale pentru primii clienți, dorind să le aducem bucurie și să surprindem comunitatea locală.

O REȚEA DE MAGAZINE ÎN TOATĂ ȚARA

„După acest moment de succes, suntem încântați să anunțăm planurile noastre de a inaugura alte două magazine HA.RO în 2024, unul în Timișoara și altul în București, consolidând astfel prezența noastră și oferind posibilitatea și altor comunități să se bucure de gama noastră variată de produse de înaltă calitate.” a transmis Mihai Moraru, fondator HA.RO

HA.RO România este destinată celor ce doresc să își transforme spațiile în locuri pline de frumusețe și funcționalitate, la costuri corecte. Cu o gamă cuprinzătoare de mobilier elegant pentru interior și exterior, accesorii funcționale și de design, decorațiuni originale și produse tehnice și profesionale pentru grădină și spații verzi, suntem aici pentru a vă oferi inspirație în a crea un ambient plăcut și funcțional, în orice colț al casei sau grădinii.
În oferta online disponibilă pe www.ha.ro, vom găsi oferte speciale la mobilier pentru exterior și accesorii variate, hamace, grătare, mobilier de interior și accesorii de bucătărie, dar și o gamă diversă de decorațiuni interioare și exterioare, inclusiv cele pentru sărbătorile favorite ale românilor.
Magazinele fizice HA.RO includ produse din categoriile brandului Hectarul.ro, cum ar fi semințe, fertilizanți, unelte pentru grădinărit, echipamente pentru agricultura ecologică și multe altele, oferind o gamă completă pentru dezvoltarea și îngrijirea grădinilor și a spațiilor verzi, dar și experiența de peste 15 ani a echipei AEM Holding.

Această inaugurare marchează debutul retailer-ului în zonă, prezentând o gamă vastă de produse pentru interior și exterior, inclusiv o selecție diversificată de decorațiuni și accesorii dedicate sărbătorilor de iarnă. Evenimentul a oferit o oportunitate excelentă pentru comunitatea din Brașov și din împrejurimi de a descoperi oferta variată de produse de calitate oferite de HA.RO. Revista are plăcerea de a invita cititorii să exploreze universul HA.RO în cadrul inaugurării oficiale, oferindu-le o experiență captivantă și oportunitatea de a profita de ofertele speciale pregătite pentru a face sărbătorile de iarnă mai pline de farmec și mai speciale pentru fiecare dintre ei.

Oferte speciale, Outlet și nu numai

În plus, HA.RO aduce în primele luni ale anului 2024 o serie de oferte speciale, gândite strategic pentru a atrage cumpărătorii. Un exemplu este ca la achiziționarea a trei scaune, al patrulea este oferit gratuit. De asemenea, Online a fost lansat un outlet de mobilă cu reduceri de până la 60%, dar și multe alte promoții. Pentru a menține prospețimea ofertelor, HA.RO va aduce lunar noi promoții sau va crea oferte special concepute pentru fiecare magazin în parte.

Soluții de Finanțare și Consultanță Gratuită

Pentru a veni în sprijinul clienților și a fi mai aproape de oameni, HA.RO România a introdus soluții de finanțare flexibile, în parteneriat cu Oney PNB Paribas. Astfel, clienții pot achiziționa produsele dorite în 3 sau 4 rate, fără dobândă, oferindu-le mai multă libertate în alegerea produselor din catalogul HA.RO.
De asemenea, HA.RO România pune la dispoziție consultanță de specialitate gratuită, în special în ceea ce privește colțul verde al casei și grădina. Echipa de experți este gata să vină în ajutorul clienților interesați cu sfaturi practice și personalizate pentru îngrijirea grădinii și a spațiilor verzi, oferind suportul necesar pentru a transforma viziunile și ideile în realitate.

Sursa foto: ha.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri