Aro Palace SA anunță că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internațională de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

„Suntem încântați să facem primii pași înspre a deveni parte din familiai Hyatt și să aducem standardele lor de clasă mondială în România," a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace S.A.. „Combinând excelența în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii și tradițiilor locale, vom îmbunătăți capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeți din întreaga lume și de le oferi o experiență unică.”

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru a dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile Aro Palace SA.

Dr. Ray Iunius, CEO al Winsed.Swiss a declarat: "Suntem onorați de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace SA și Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalității romanești, dar se aliniază și cu misiunea Winsed.Swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier și experiențele oaspeților."

Înființat în 1939 și recunoscut pentru atmosfera ce îmbină farmecul istoric cu confortul contemporan, hotelul Aro Palace dispune de 189 de camere și suite pentru oaspeți și încă 67 de camere executive și suite, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Poziționarea hotelului oferă o perspectivă completă asupra centrului istoric al Brașovului, ceea ce-l face una dintre alegerile preferate ale vizitatorilor din zonă. Hotelul face parte din compania Aro Palace SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ARO. Portofoliul companiei include și hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilități de conferință și 2 restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri