Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 anunţă pe SEAP licitaţie în vederea amenajării Parcului Insula Lacul Morii. Valoarea estimată a investiţiei este 38.119.694 de lei, relatează Agerpres.

Proiectul presupune: desfiinţare de construcţii, reconformare spaţială, consolidare, amenajare peisagistică, amenajarea unui drum ocazional carosabil, circulaţii auto şi pietonale, amenajarea spaţiilor de recreere, culturale, educative, pentru sport şi comerţ.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 55%, iar demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului şi experienţa profesională a experţilor 45%. Durata contractului este de doi ani. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 mai.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii 5 ani au mai executat şi dus la bun sfârşit lucrări similare la nivelul a minim un contract şi maxim cinci contracte, lucrări în valoare cumulată de minim 38.000.000 lei fără TVA.

În octombrie 2023, Consiliul Local Sector 6 a aprobat studiul de fezabilitate pentru realizarea Parcului Lacului Morii, cu o suprafaţă de peste 16 hectare.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, preciza că parcul va avea spaţii de recreere, terenuri de sport şi multă vegetaţie. El menţiona că proiectul include: spaţii de recreere moderne şi prietenoase, terenuri de sport, facilităţi sportive şi de petrecere a timpului liber, vegetaţie "spectaculoasă", mini-pădure urbană.

"Parcul Lacul Morii! Va fi unul liniar, cu o suprafaţă de 16,6 hectare, care porneşte din zona barajului Ciurel şi a Parcului Crângaşi, continuă spre zona de nord, include insula şi ajunge până la Chiajna. Va fi o oază de verdeaţă cu zone de recreere, terenuri de sport, spaţii moderne pentru evenimente culturale, chiar şi sporturi nautice pe luciul apei. (...) Se va lucra pe 17 tronsoane, în trei etape. Fiind vorba despre un proiect complex, Parcul Lacul Morii va fi gata undeva prin vara sau toamna anului 2025", scria edilul, pe Facebook.

Sursa foto: Primăria Sectorului 6 / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri