AUSTRIACARD HOLDINGS AG (ACAG), companie lider în tehnologie, anunță astăzi achiziția a 100% din acțiunile LSTech, companie de cercetare și analiză a datelor cu sediul în Marea Britanie, la o valoare a societăţii de 1.600.000 de euro.

Această mișcare strategică întărește angajamentul ACAG de a oferi soluții de ultimă oră clienților lor din întreaga lume. LSTech este specializată în crearea de aplicații inovatoare care permit organizațiilor mari, publice și private, să beneficieze de adevăratul potențial al datelor ce le detin. Expertiza lor constă în colectarea, procesarea și analizarea informațiilor complexe, transformându-le în perspective clare și acționabile, care asigură luarea deciziilor de o manieră inteligentă. Concentrarea LSTech pe soluțiile de analiză a datelor din sectoarele bancare, telecomunicații și utilități, combinată cu expertiza lor în big data și machine learning, îi face o alegere perfecta pentru strategia de creștere a ACAG.

Experiența semnificativă demonstrată a LSTech se extinde dincolo de relațiile comerciale tradiționale. Participarea lor activă în programele de cercetare și inovare finanțate de UE și din fonduri publice, îi poziționează în avangarda tehnologiilor de ultimă oră, cum ar fi inteligența artificială generativă, analiza datelor cu pastrarea confidentialităţii și utilizarea modelelor lingvistice mari (LLM). Această gândire în perspectivă se aliniază perfect cu viziunea ACAG pentru viitor.

„Această achiziție subliniază angajamentul nostru neclintit de a extinde soluțiile noastre bazate pe tehnologie”, a declarat Manolis Kontos, CEO al AUSTRIACARD HOLDINGS AG. „Echipa LSTech de ingineri cu înaltă calificare și experti în analiza datelor va juca un rol esențial în propulsarea soluțiilor ACAG la următorul nivel. Împreună, vom oferi clienților posibilitatea de a aborda proiecte complexe de analiza big data folosind algoritmi de machine learning, valorificând modelarea matematică de ultimă oră în solutii potrivite pentru întreprinderi mari si foarte mari.”

DESPRE LSTech

LSTech este o companie de cercetare și analiză a datelor cu sediul în Marea Britanie, cu un istoric dovedit de succese în Marea Britanie și Spania. Expertiza lor constă în deblocarea puterii de utilizare a datelor complexe prin aplicații inovatoare, dând posibilitatea organizațiilor să ia decizii bazate pe date.

DESPRE AUSTRIACARD HOLDINGS AG

AUSTRIACARD HOLDINGS AG este o companie de tehnologie cu peste 130 de ani de experiență și inovație în domeniul gestionării informațiilor, tipăririi și comunicațiilor, ce oferă clienților o experiență de utilizare transparentă și sigură. Compania oferă un portofoliu complementar de produse și servicii precum: soluții de plată, identificare, carduri inteligente, personalizare, digitalizare și gestionarea securizată a datelor pentru sectoarele financiar, guvernamental și privat general, având peste 2.700 de angajați la nivel internațional și este listată la bursele din Atena și Viena (ACAG).

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri