Investitia in Spitalul de Obstetrica Ginecologie al Centrului Medical Unirea impreuna cu Centrul de Diagnostic CMU se ridica la 12 milioane de euro din care 7,5 milioane de euro in 2007. Investitia va fi finantata prin aportul de capital al 3i Plc (actionar in CMU din februarie), prin credite si din fonduri proprii.
Primul spital privat de Obstetrica Ginecologie din Romania va avea peste 20 de saloane, 2 Sali de nastere si 2 Sali de operatii dotate cu aparatura de ultima generatie, pe o suprafata totala de 2000 m2. In cadrul spitalului vor lucra mai mult de 20 de specialisti ginecologi de renume, ca si numerosi specialisti ATI, ecografisti, neonatologi, cardiologi. Viitoarele mamici care apeleaza la acest spital vor beneficia de conditii de cazare exceptionale. (parcare privata, acces la internet, televizor, zone de relaxare pentru parteneri)

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Centrul Medical Unirea va fi inaugurat in al doilea trimestru al lui 2008 si va avea sediul in apropierea Centrului de Diagnostic CMU aflat in zona rezidentiala Baneasa.

„Noul spital pentru femei vine in intampinarea nevoilor pe care le au pacientele clinicilor Centrului Medical Unirea. In fiecare luna medicii nostri diagnosticheaza peste 70 de sarcini in evolutie la pacientele posesoare de card CMU, pentru care asiguram asistenta medicala in cadrul unui protocol de sarcina complex si pentru care dorim sa cream conditii de nastere deosebite. Desi este un serviciu conceput in special pentru arondatele Centrului Medical Unirea, spitalul se adreseaza tuturor acelor femei care doresc sa beneficieze de cele mai bune si sigure conditii de nastere si asistenta medicala dupa nastere.” Sergiu Negut, director executiv Centrul Medical Unirea.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras la inceputul acestui an ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 90 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 45.000 arondati si este in continua extindere.