11 Martie 2008

Dragos Damian este noul country manager al Zentiva



Compania farmaceutica ceha Zentiva are, incepand cu luna viitoare, un nou country general manager in persoana lui Dragos Damian, fostul sef al producatorului de medicamente Terapia Ranbaxy.

Dragos Damian (foto) ii ia locul Marianei Wencz care a demisionat din aceasta functie in vara anului trecut, in prezent fiind country manager al companiei farmaceutice indiene Glenmark, recent intrata pe piata locala.

Dragos Damian (40 de ani) este absolvent al Universitatii de Medicina din Cluj. A lucrat in industria farmaceutica din Romania din 1994, cand a inceput cu Roche, promovand in organizatie pana la pozitia de medical manager. Intre 1999 si 2004, a condus biroul reprezentativ al Menarini/Berlin Chemie.

Apoi s-a mutat la Terapia, unde a ocupat postul de director comercial. In 2006, Ranbaxy a cumparat compania iar Damian a fost numit CEO al noii entitati.

La sfarsitul lunii trecute, Damian a incheiat colaborarea cu Terapia Ranbaxy, functia de director general al companiei producatoare de medicamente urmand a fi ocupata de Mahendra Bharadway.



Citeste si