16 Octombrie 2008

Romanii preiau conducerea santierului naval Daewoo Mangalia Heavy Industries

Conducerea santierului naval Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) este asigurata, incepand din 15 octombrie, pentru prima data de la deschidere, din anul 1997, de partea romana.

Functia de presedinte a fost preluata de Vasile Iorga. “Aceasta noua conducere isi va concentra atentia pentru atingerea tuturor obiectivelor mentionate in planul de afaceri al companiei, cu o abordare specifica pentru cresterea productiei si productivitatii, maximizarea profitului, bunastarea salariatilor si cu scopul declarat de a deveni unul dintre cele mai bune santiere navale din Europa”, au declarat reprezentantii companiei.

Noul presedinte, Vasile Iorga, a coordonat, in perioada 1996 – 1998, activitatea departamentului de marketing al santierului naval 2 Mai si DMHI, apoi, timp de patru ani, a fost director de planificare si control productie. In perioada 2002 – 2005, ca director al diviziei de reparatii nave, a coordonat activitatea pentru reparatia a aproximativ 130 nave, iar pana in 2007 a fost director al diviziei Indoor. In perioada ianuarie si pana in prezent a ocupat functia de vicepresedinte al DMHI, fiind numit presedinte din 15 octombrie.

Functia de vicepresedinte al DMHI a fost preluata, tot de miercuri, de Soon-Gil Hong, care intre 1982 – 1996 a fost coordonator de proiect pentru nave diverse, intre 1996 – 2000, lider al echipei de marketing, responsabil pentru activitatile din Grecia, Orientul Mijlociu si Africa. Din 2001 si pana in 2005 a fost reprezentant zonal in Grecia, iar intre 2005 – 2006, lider al echiper de marketing cu responsabilitati in coordonarea activitatilor pentru navele comandate din tarile europene si Orientul Mijlociu. Din 2006 si pana in 2008, a ocupat functia de director al Diviziei de Marketing
Petroliere, cu responsabilitati in activitatile de marketing pentru petroliere si vrachiere comandate din toata lumea.

DMHI are o conducere mixta romano-sud coreeana.



Citeste si