7 Octombrie 2009

Schimbari la Posta, SNR si ASSI



Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu (foto), a agreat schimbarea conducerilor Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) si Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), la propunerea Consiliilor de Administratie ale celor doua companii.
Initiativa MCSI vine pe fondul unui dezechilibru politic creat de decizia PSD de iesire de la guvernare. De asemenea, se inscrie in demersul anuntat al Guvernului Boc de reducere a personalului in vederea reducerii costurilor. Astfel, nu se vor mai efectua angajari pentru ocuparea locurilor vacante ramase in urma schimbarilor.

In consecinta, Gabriel Grecu a fost inlocuit din functia de director al SNR de directorul comercial al operatorului, Marius Popentiu. El a preluat si functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

Vicepresedintele ASSI, Toma Campeanu, a preluat functia de presedinte al acestei agentii inlocuindu-l pe Bogdan Mihailescu.

Marius Vatafu a renuntat prin conventie la functia de presedinte director general al Postei Romane, in locul acestuia fiind numit Tudor Bohalteanu, director economic al companiei.



Citeste si