8 Iunie 2010

CFR Calatori va relua din 21 iunie traficul international spre si dinspre Istanbul



CFR Calatori va relua incepand cu 21 iunie traficul international spre si dinspre Istanbul, dupa ce acesta a fost intrerupt in 13 mai din cauza producerii alunecarilor de teren la calea ferata intre statiile Cerkezkoy si Istanbul, a anuntat compania.
Astfel, se va relua traficul feroviar international spre / dinspre Istanbul cu trenurile internationale 463 si 462 pe relatia Bucuresti Nord – Kapikule – Çerkezköy si retur, iar pe relatia Çerkezköy – Istanbul si retur calatorii vor fi preluati cu autobuze ale caii ferate turce.

Potrivit CFR Calatori, pentru intreaga relatie Bucuresti – Istanbul sau pentru orice alta relatie cu destinatia Turcia care include parcursul Cerkezkoy – Istanbul (realizat cu autobuze) se utilizeaza legitimatia de calatorie CIV, similar situatiei cand circulatia era asigurata cu trenul pe toata distanta spre / dinspre Istanbul, potrivit NewsIn.

Traficul feroviar pe teritoriul turcesc, de pe sectia Kapikule si Istanbul, a fost inchis din data de 13 mai din cauza producerii unei alunecari a terasamentului de cale ferata intre statiile Cerkezkoy si Istanbul.



Citeste si