31 August 2010

CMU va deschide in 2011 prima policlinica dintr-un mall



Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) va deschide in primul trimestru al anului viitor prima policlinica de mari dimensiuni dintr-un centru comercial.

Localizat in mall-ul Sun Plaza, noul centru medical se va întinde pe o suprafata de 1200 mp şi va oferi o gama completa de servicii medicale (medicina interna, ORL, cardiologie), CMU Kids - policlinica de pediatrie, recuperare fizica (fizioterapie, kinetoterapie si chiropraxie) si un centru de diagnostic complet inclusiv RMN.

“CMU Sun Plaza are pentru Centrul Medical Unirea o tripla semnificatie: este cea de-a 20a clinica CMU din Bucuresti si tara, este prima clinica de mari dimensiuni dintr-un centru comercial, fiind si cea mai mare policlinica din sudul Bucurestiului”, a declarat Wargha Enayati (foto), director general Centrul Medical Unirea.

Centrul Medical Unirea, unul din principalii furnizori de servicii medicale private din Romania, a inchis prima parte a anului cu venituri totale de 10,1 milioane de euro, in crestere cu 36% fata de perioada similara a anului trecut.



Citeste si