Senatorii si deputatii din Comisiile de Buget-Finante au adoptat, marti, in sedinta comuna, pe articole, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2012, in forma elaborata de Guvern, toate amendamentele formulate de reprezentantii opozitiei fiind respinse.
Parlamentarii din comisie au votat cele 48 de articole ale proiectului de lege in circa patru ore, timp in care au respins si toate amendamentele formulate de opozitie, scrie Mediafax.

Comisiile se vor reuni din nou, miercuri, incepand cu ora 10.00, pentru a dezbate si vota bugetele ordonatorilor de credite, prevazute in anexele proiectului de lege.

Astfel, pentru miercuri a fost programata dezbaterea bugetelor a zece ministere, in urmatoarea ordine: Ministerul Economiei, MAI, Ministerul Mediului, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Comunicatiilor, Ministerul Justitiei, MAE, Ministerul Apararii, Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei, precum si a unor agentii guvernamentale.

Fiecare minister si agentie guvernamentala are programate cate 30 de minute pentru dezbaterea si votarea propriului buget.

Programul zilei de miercuri este prevazut a dura pana dupa ora 21.15, cand ar avea loc dezbaterea bugetului Autoritatii de supraveghere a datelor cu caracter personal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri