A gandi si a actiona regional reprezinta noua realitate in lumea afacerilor. In Bucuresti, pe 11 si 12 iunie, peste 200 de companii isi vor uni fortele in cadrul unui eveniment comercial unic care le va permite sa isi accelereze atingerea obiectivelor proprii prin incheierea de noi acorduri comerciale si extinderea contactelor regionale.
2012 se anunta a fi un nou an dificil. Tot mai multe voci anticipeaza ca primul trimestru al anului va inregistra o contractie a economiei. In aceste circumstante, prioritatea generala va fi revigorarea consumului privat. Ce aduce nou anul 2012 este sfarsitul unui mod de gandire al afacerii dupa tiparul “hai sa asteptam si sa vedem ce se intampla”. Companiile romanesti cauta si imbratiseaza acum fiecare oportunitate care le poate ajuta sa compenseze inceputul ezitant al anului.

O astfel de oportunitate este evenimentul comercial “Go International” (www.gointernational.ro). Peste 200 de companii din Romania si Grecia vor participa la acest eveniment si, in cadrul intalnirilor bilaterale prestabilite, vor incheia noi acorduri comerciale sau isi vor stabili contacte la nivel regional pe care le vor putea valorifica ulterior.

“Go International” este un Program de Cooperare Economica al carui scop este promovarea si intensificarea relatiilor comerciale internationale in zona extinsa a Europei Centrale, de Sud-Est si Est-Mediteraneene. Dupa succesul precedentelor delegatii din Cipru si Serbia in 2011, care au intermediat mai mult de 2.800 de intalniri de afaceri, Romania este urmatoarea destinatie a programului. Evenimentul comercial este structurat intr-o serie de evenimente, fiecare dintre acestea incluzand o componenta puternica de relationare care stimuleaza incheierea de parteneriate prin intalniri de afaceri bilaterale sau multilaterale.

Urmatoarea intalnire de afaceri “Go International”esteplanificata a avea loc in Bucuresti, in 11-12 iunie 2012, la Hotelul JW Marriott. Obiectivul acestei initiative este acela de a sublinia oportunitatile de afaceri pe care Romania si tarile din regiunea extinsa le ofera si de a impulsiona comertul multilateral. La evenimeniment si-au anuntat participarea, alaturi de companiile din Romania si Grecia, si companii din Ungaria, Moldova, Polonia, Rusia si Turcia.

“Go International” este o initiativa implementata de grupul Eurobank EFG in cooperare cu cele mai importante trei asociatii ale exportatorilor greci, Asociatia Panelena a Exportatorilor (PSE), Asociatia Elena pentru Afaceri Internationale (SEVE) si Asociatia Exportatorilor din Creta (EAC). Evenimentul se va desfasura sub auspiciile Ministerului Elen al Afacerilor Externe si este sustinut in Romania de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, precum si de Camera de Comert si Industrie Eleno-Romana.

Inscrierea nu implica niciun cost pentru companiile participante, iar mai multe detalii si informatii sunt disponibile pe site-ul www.gointernational.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri