Lucian Isar a demisionat din din functia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, iar portofoliul ar urma sa ii revina lui Mihai Voicu, vicepresedinte al PNL, anunta Mediafax.
Isar a demisionat in urma unor discutii avute cu premierul Victor Ponta, care a luat act de decizia acestuia.

Potrivit surselor politice, Isar a cerut liderilor USL asigurari ca aceasta perioada de instabilitate politica nu va mai dura mult. Isar a spus ca actuala criza politica afecteaza exact domeniul de care el se ocupa, adica mediul de afaceri.

Sursele au mentionat ca, neprimind aceasta asigurare, el a decis sa demisioneze din Guvern.
Decizia lui Isar vine in contextul remanierii guvernamentale de luni.

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, luni, ca Lucian Isar a demisionat din functia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri "din motive strict personale", Voicu precizand ca el este cel care va prelua acest portofoliu, propunerea fiind aprobata in sedinta PNL.

Mihai Voicu (foto) a anuntat, luni seara, la finalul sedintei BPC si CNEx a PNL, ca "demisia lui Isar a intervenit in ultima clipa".

"Demisia domnului Isar este din motive personale, strict personale", a spus vicepresedintele PNL.

Voicu a precizat ca el este cel care va prelua postul de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, propunerea fiind aprobata, prin vot secret, in sedinta PNL.

Patru conditii pentru o dezvoltare economica: ce anume l-a suparat pe omul liber Mugur Isarescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri