Noi directori generali la Compania Nationala de Investitii si ANL

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, a numit noi directori generali la Compania Nationala de Investitii (CNI) si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), Dan Busoc, respectiv Cosmin Ilina, informeaza Mediafax.

Totodata, la CNI Ion Simonca a fost numit director tehnic, dupa incetarea mandatului acestuia ca director interimar al companiei.

ANL Cosmin Ilina a preluat functia ocupata pana in prezent de Iftimie Nicorici.

"Celor doi directori generali (...) li s-a solicitat in mod expres sa respecte procedurile de transparenta in procesul de contractare a lucrarilor publice si sa aseze cele doua companii, CNI si ANL, pe principii de competitivitate cu scopul de a utiliza eficient resursele alocate din bugetul de stat", se arata intr-un comunicat al MDRT.

CNI va trece progresiv de la programele nationale bazate pe sali de sport si bazine de inot la programe nationale orientate pe modernizarea drumurilor si a retelelor de apa si canalizare din mediul rural, iar ANL va continua programul pentru construirea de locuinte destinate tinerilor si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari.

Sursa foto: ANL.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri