Anul trecut, Nicolaie Chidesciuc a fost recrutat de JP Morgan pentru a se ocupa de analiza pietelor emergente din biroul din Londra al bancii de investitii. Chidesciuc ocupase functia de economist sef al ING Bank.

Dan Bucsa s-a alaturat echipei UniCredit Tiriac Bank in iunie 2011, avand o contributie foarte valoroasa la cercetarea economica efectuata in cadrul bancii.

Din septembrie 2012, va face parte din echipa de analiza si cercetare a grupului UniCredit de la Londra, condusa de catre Gillian Edgeworth, economistul-sef pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa (Eastern Europe, Middle East, and Africa - EEMEA).

Citeste si:

Noile atributii ale lui Dan Bucsa vor viza in special activitatile de research pentru pietele din Europa Centrala si de Est. Este doctor in economie si are o vasta experienta in domeniul cercetarii economice, inclusiv ca Sef al Serviciului de Prognoze Macroeconomice din BNR.

Catalina Molnar (foto), noul economist-sef al UniCredit Tiriac Bank, are o experienta de peste noua ani in domeniul cercetarii, ca economist in cadrul Bancii Nationale a Romaniei (2003 – 2007) si ulterior ca Senior Economist in cadrul RBS Bank Romania. Ea a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante – Banci si un program de masterat in macroeconomie DOFIN, in cadrul aceleiasi institutii.

In acelasi timp, banca a anuntat ca Mihai Patrulescu s-a alaturat echipei UniCredit Tiriac Bank pe pozitia de Senior Economist. Cu o experienta relevanta ca analist al cadrului macroeconomic in institutii financiare de calibru de pe piata din Romania, Mihai Patrulescu a absolvit ASE, Finanțe-Bănci, iar ulterior Barcelona Graduate School of Economics, cu specializare în finante internaționale, crize financiare, datorii suverane si politici economice.