Marius Obreja (foto) a declarat, sambata, ca decizia premierului Victor Ponta de a-l retrage din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a fost una politica, relateaza Mediafax.

"Numirile si eliberarile din diferite functii, cum este si cea de presedinte AVAS, sunt politice. Am asumat acest lucru si atunci cand am fost numit in acest post", a spus Obreja.

El a adaugat ca "din punct de vedere tehnic" nu are ce sa isi reproseze.

"Din punct de vedere tehnic consider ca mi-am indeplinit fara repros functia. Inlocuirea mea o inteleg ca o decizie politica, mai mult decat atat nu am de comentat", a spus Marius Obreja.

Citeste si:

Premierul Victor Ponta l-a retras pe Marius Lucian Obreja din postul de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si l-a numit la conducerea institutiei pe Adrian Volintiru, fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti.

Premierul a mai decis ca in functia de vicepresedinte AVAS sa fie numit Andrei George Creci, fost director executiv adjunct in Primaria Capitalei, in locul lui Radu Ghidau.

Deciziile au fost semnate vineri de seful Guvernului.