Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel

Desecretizarea contractului cu Bechtel ar putea avea loc vineri, luni sau marti, in functie de obtinerea unor semnaturi, iar apoi Corpul de control va intra la CNADNR pentru a verifica acel contract, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, potrivit Adevarul.ro.

"Desecretizam contractul cu Bechtel si aceasta se intampla vineri sau luni - marti, in functie de niste semnaturi. Este totul terminat, pregatit ordinul spre publicare, pentru desecretizarea contractului cu Bechtel. In ziua in care ordinul este semnat, Corpul de control are deja ordinul semnat de premier, intra in control la CNADNR si vom avea raportul, probabil, in cateva luni pentru ca nu este un lucru simplu. Doua - trei luni va dura controlul“, a precizat Sova.

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine a mai declarat saptamana trecuta ca desecretizarea acestui contract se va face, insa acesta este un proces laborios, care implica mai multe ministere si institutii.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri