Premierul Ponta le-a cerut ministrilor ca, pentru aceasta toamna, sa ii propuna o serie de proiecte care sa fie incluse intr-o Strategie pentru 2018, prin care vor fi marcati si "100 ani de Romania", aratand ca un obiectiv este constructia unei autostrazi care sa lege Ardealul, Moldova si Muntenia.
"Vreau sa va ganditi pentru toamna, dupa vacanta, ca nu e prea devreme sa incepem sa construim strategia pentru o suta de ani de Romania, 2018. Poate parea foarte devreme, dar de fapt nu e devreme. Trebuie sa facem un bilant, sa vedem ce ne propunem pentru 2018, ce a reusit sa faca tara asta in 100 de ani si ce nu a reusit. Eu am problema cu autostrada care sa lege cele trei regiuni. In 100 de ani nu am reusit sa ne legam Ardealul cu Moldova si cu Muntenia. Poate, totusi, construim din timp obiectivele noastre pentru 2018", a spus Ponta (foto) ministrilor.

Solicitarea pentru pregatirea unei astfel de strategii a fost formulata in sedinta de marti a Guvernului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri