Cotele de participare la executia lucrarii vor fi stabilite dupa semnarea contractului cu autoritatea contractanta, potrivit Condmag.

Condmag a anuntat saptamana trecuta ca va executa impreuna cu Trustul de Instalatii si Constructii si Gazproiect lucari de reparatii la o conducta de gaze operata de Transgaz, pentru 21,8 milioane lei (aproximativ 5 milioane euro).

La mijlocul lunii iulie, Condmag a anuntat ca impreuna cu Inspet va construi Romgaz o instalatie de comprimare si uscare a gazelor in judetul Mures, pentru care cei doi constructori vor incasa 237,5 milioane de lei (53,5 milioane euro).

Inspet Ploiesti este specializata in constructia si intretinerea echipamentelor de petrol si gaze. Firma este detinuta de 227 de actionari persoane fizice, potrivit datelor Registrului Comertului.

Condmag are ca obiect de activitate constructia de conducte magistrale de gaze, petrol si apa, si este controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean.

Condmag a incheiat primul trimestru cu venituri de 17,7 milioane lei (4 milioane euro), in crestere cu 13%, iar pierderile au coborat cu aproape 9%, la 6,5 milioane lei (1,5 milioane euro).

Romgaz Medias este unul dintre cei doi mari producatori de gaze din Romania si este controlat de stat, prin Ministerul Economiei.