Preseditele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat, luni, ca motivul pentru care reprezentantii SRI si SIE au fost invitati la audieri este dorinta parlamentarilor membri de a afla informatii despre bonitatea RMGC sau despre existenta unei influente la nivelul unor decidenti.

"Vrem sa vedem daca acele suspiciuni care au aparut si in presa legate de bonitatea firmei, legate de posibila influenta a unor factori decidenti sunt reale sau nu. Cred ca mai bine decat SRI si SIE nimeni nu stie", a spus Valcov.

"Azi (luni, n.r.) am supus Comisiei aceasta propunere si probabil azi vom face si invitatiile oficiale pentru saptamana viitoare", a adaugat Valcov.

El a precizat ca ministrii Marilor Proiecte, Dan Sova, si Justitiei, Robert Cazanciuc, care urmeaza sa vina la dezbateri in fata Comisiei, vor fi intrebati daca membrii Comisiei vor putea avea acces si la licenta de exploatare a RMGC, scrie Mediafax.

"Nu am discutat despre licenta de exploatare. Vor veni ministrul Marilor Proiecte si ministrul Justitiei si ii vom intreba daca putem avea acces la licenta. Noi nu am avut pana azi acces nici la avizele date de catre ministere. Am solicitat si ministerului Culturii, si ministerului Justitiei sa ne puna aceste avize la dispozitie", a spus Valcov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri