Comisiile parlamentare de Buget au avizat, vineri, fara modificari, bugetele ANI, SRI, SPP, STS i al Academiei Romane.
Bugetul SRI este in suma de 1,1 miliarde de lei, adjunctul directorului SRI, generalul Ion George Viorel Voinescu aratand ca in acest buget Serviciul poate sa-i desfaoare misiunile potrivit legii i ca va solicita la rectificare "anumite fonduri specifice Serviciului".

Bugetul SPP este in suma de 131 milioane lei, generalul SPP Ion Costea aratand ca acest buget va asigura protectia demnitarilor romani i straini prezenti in Romania, va duce la creterea performantelor i profesionalismului personalului, va asigura mentenanta echipamentulu i plata soldelor i drepturilor baneti, precum i misiunile in tara i strainatate.

El a mai spus ca, totusi, acest buget afecteaza constructia noului sediu i ca spera sa obtina fonduri la rectificare.

Preedintele ANI, Horia Georgescu, a precizat ca sustine bugetul ANI pe 2014 in suma de 19 milioane de lei care va asigura functionalitatile necesare.

Reprezentantul Academiei Romane a solicitat suplimentarea bugetului institutiei cu 15 milioane de lei pentru "a salva cladirea Casa Academiei care va deveni centrul de excelenta european pentru strategia Dunarii".

Parlamentarii nu au acceptat acest amendament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri