Operatorii de slot-machine vor plati anual o taxa de 200 de euro pentru fiecare echipament, in plus fata de taxa de licentiere si taxa de autorizare, a declarat marti presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), Cristinela Odeta Nestor, scrie Mediafax.

Ea a precizat ca in Romania sunt inregistrate si licentiate circa 68.000 de echipamente tip slot-machine. Concomitent, salile de joc nu vor mai fi obligate sa retina la sursa 25% din castigul net a jucatorilor, impozit care nu a functionat niciodata, potrivit Odetei Nestor, iar incasarile au fost zero.

Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta prin care se va stabili ca nu vor mai fi impozitate veniturile obtinute de catre persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri in cota fixa, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor si cluburilor de poker.

In schimb, ONJN si Ministerul Finantelor propun cresterea taxelor platite de operatori. In urma noii modalitati de impozitare se asteapta la venituri suplimentare de 34 milioane lei, dublu fata de suma inregistrata anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri