In ultimul timp, mai multe companii straine si-au manifestat interesul pentru explorarea zacamintelor de hidrocarburi din tara noastra. Piedica din calea investitorilor este legislatia imperfecta.

In luna august, britanicii de la firma Canyon Oil and Gas Ltd. anuntau ca ar detine doua perimetre de hidrocarburi in sudul Moldovei si ca intentioneaza sa desfasoare lucrari de explorare a gazelor si petrolului de sist, prin fracturare hidraulica. Intr-o prezentare de pe pagina web a companiei, cei de la Canyon sustineau chiar ca ar colabora cu Ministerul Geologiei (care nu exista in Republica Moldova) la intocmirea unui studiu preliminar pentru „o mai buna intelegere a sistemului de sisturi bituminoase“.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri