Presedintele Traian Basescu a fost vizibil emotionat, marti seara, in timpul declaratiei pe care a facut-o la intrarea intr-un restaurant din Predeal, unde si-a petrecut Revelionul.

Traian Basescu a fost asteptat de jurnalisti la intrarea in restaurant, care l-au intrebat pe seful statului ce isi doreste pentru noul an, noteaza Mediafax.
In timpul declaratiei, presedintele a fost vizibil emotionat.
“Mi-as dori ca romanii sa inteleaga ca prosperitatea nu vine peste noapte”, a spus seful statului, in timpul declaratiei, in care a vorbit si despre Guvern, despre redobandirea credibilitatii Romaniei, dar si despre cum si-ar dori sa fie viitorul presedinte.
El a precizat, de asemenea, ca romanii trebuie sa fie mandri ca au trecut probabil cel mai rapid peste criza din 2009-2010.
“Uitati-va la alte tari cum se chinuie si acum sa revina pe pietele internationale, iar romanii nu sunt mandri de cea mai mare performanta a lor ca popor, in ultimii ani, aceea de a trece peste criza cu usurinta, sa se afle de trei ani in situatie de crestere economica”, a spus Basescu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Curtea de Apel: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea