"Proiectul contribuie la diseminarea cat mai eficienta in randul publicului larg si a segmentelor de public tinta, la nivel national, a informatiilor referitoare la instrumentele structurale (inclusiv fondurile structurale si de investitii aferente perioadei 2014-2020) si orientarea potentialilor beneficiari pentru alcatuirea/promovarea de proiecte viabile. Obiectul acestui contract il reprezinta prestarea de servicii de organizare, dezvoltare si functionare a centrului de informare privind instrumentele structurale si a unei retele teritoriale formata din 41 de puncte de informare, cate unul la nivelul fiecarui judet", se arata intr-un anunt al institutiei, citat de Mediafax.

Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale a fost deschis in ianuarie 2012.

Sub coordonarea acestui centru si a Ministerului Fondurilor Europene urmeaza sa fie dezvoltata reteaua teritoriala de puncte de informare pentru promotorii locali de proiecte.

Citeste si:

Contractul are o valoare estimata de 64,48 milioane lei (14,3 milioane euro), inclusiv TVA, este cofinantat cu bani europeni si va avea o durata de 18 luni de la data adjudecarii.

Serviciile vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit la 16 aprilie.