Re: Sursa de business - Astazi despre Finantarea Comertului cu Bunuri Fungibile (Commodities)

Produsul de Finantare a Comertului cu Bunuri Fungibile (“Commodity trade finance”) este destinat comerciantilor acestor tipuri de marfuri si vizeaza finantarea fluxurilor comerciale complete de la achizitionarea pana la vanzarea catre beneficiari a bunurilor bunurilor fungibile (in special, cereale si produse agricole, titei si produse petroliere).

Prin aceasta forma de finantare de capital circulant, UniCredit Tiriac Bank ofera solutii personalizate care se concentreaza pe tranzactia comerciala in sine, cu un control asupra fluxului de bunuri fungibile finantate si a fluxurilor de numerar provenite din vanzarea acestora.

Finantarea este pe termen scurt (pana la 360 de zile) si se adapteaza la ciclul de productie, transport si plata specifice respectivului tip de bun fungibil.

ROUCTGlobalTransactionBanking-STEF@unicredit.ro
021 200 20 20

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri