Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza in iunie TVA in valoare de aproape 1,21 miliarde lei, fiind cuprinse toate deconturile solutionate prin decizii de rambursare inregistrate pana la 23 aprilie, suma din care 987 milioane lei reprezinta restituiri.

Deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 1,03 miliarde lei, din care se compenseaza 39,89 milioane lei si se restituie 986,82 milioane lei, se arata intr-un comunicat al ANAF, scrie Mediafax.

Platile se efectueaza in doua transe, din care prima a fost pe 10 iunie, in valoare de 354,54 milioane lei, iar a doua pe 30 iunie, de 632,28 milioane lei. In prima transa au fost incluse si toate deconturile al caror termen de solutionare era intarziat cu peste 180 de zile si care au fost cuprinse in selectia lunii curente.

Totodata, deconturile cu compensare integrala insumeaza 90,73 milioane lei, iar cele cu compensare partiala totalizeaza 90,73 milioane lei.

Sursa foto: Maruntis/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri