Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei anunta ca, dupa evenimentul tragic din Clubul Colectiv, membrii Coalitiei au considerat ca prioritatea absoluta este implicarea efectiva in ajutorarea victimelor.

„In numele membrilor Coalitiei, ne exprimam disponibilitatea si angajamentul de a ramane un partener de incredere pentru toate partile interesate de bunul mers al tarii, reprezentand o comunitate relevanta a mediului de afaceri din Romania, pregatita ca si pana acum sa contribuie la gasirea celor mai bune solutii pentru modernizarea substantiala si pe termen lung a tarii, pe baza valorilor comune la care am aderat”, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei este o platforma consultativa bazata pe obiective privind dezvoltarea economica pe termen lung, ce reuneste 25 de organizatii de afaceri din Romania. Din pozitia de partener strategic reprezentativ pentru mediul de afaceri romanesc, mentionam ca membrii Coalitiei au fost in ultimii doi ani intr-un dialog continuu cu Guvernul Romaniei, printr-o participare activa in grupurile consultative de lucru ce vizeaza principalele arii economice legate de fiscalitate, IT, infrastructura, energie, sanatate, educatie etc. De asemenea, Coalitia a fost in contact cu comisiile parlamentare, principalele partide politice, Presedintia si organisme internationale precum Banca Mondiala.

Coordonarea Coalitiei este asigurata de un Consiliu Director format din Presedintii si Vice-presedintii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Camerei Americane de Comert in Romania, (AmCham), Consiliul Investitorilor Straini (FIC) si Romanian Business Leaders (RBL).

WALL-STREET.RO dezvolta campania editoriala #GuvernulTAU, un proiect care isi propune sa prezinte si sa disemineze propunerile mediului de business si solicitarile strazii pentru viitorii decidenti politici. Proiectul editorial isi propune doua lucruri esentiale: 1) selectarea reactiilor din partea romanilor care solicita in strada schimbarea sistemului etatist si 2) cele mai bune idei ale mediului debusiness pentru guvernantii din Romania, asa ca wall-street.ro invita Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei la un dialog constructiv pentru perioada care urmeaza. Avem nevoie de coerenta si stabilitate iar acum, mai mult ca niciodata, nu mai este loc pentru amanari.

Citeste si:
Inca un ranit in incendiul din Colectiv a murit
Inca un ranit in incendiul...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
CDR cere Guvernului sa adopte masurile fiscale promise
Setari Cookie-uri