Anul 2016 se anunta inca de pe-acum ca fiind deosebit de efervescent in plan politic (alegerile locale si parlamentare), situatie care va impulsiona anumite domenii din economie. In plus, sunt asteptate cateva schimbari structurale, cum ar fi relansarea sectorului de constructii si demararea sesiunilor de finantari europene. Va prezentam cateva idei de afaceri pentru 2016.

Descopera mai multe idei de business pe Raftul cu Afaceri.

Prognozele oficiale arata ca in 2016, fata de 2015, sectoarele industrie, comert si agroalimentar - ca si importurile - vor fi pe val, in timp ce serviciile, constructiile si exporturile isi vor reduce ritmul de crestere. In plus, salariul minim pe economie va fi, la inceputul anului, de 1.200 de lei, cu posibilitatea de a creste in continuare la mijlocul anului, ceea ce va impulsiona consumul de bunuri cu viteza mare de circulatie.

Cat despre anul electoral, acesta nu inseaqmna neaparat comenzi pentru producatorii de articole promotionale, ci efectul sau benefic in business va rezulta mai mult din atmosfera de sarbatoare si optimism din timpul campaniilor, atmosfera care incurajeaza consumul si micul comert.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri