Seful Fokker Romania a preluat conducerea Consiliului Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze

Directorulu Fokker Engineering Romania, Sebastiaan (Bas) van Hese, a fost numit in functia de presedinte al Consiliul Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC). NRCC activeaza de zece ani, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii.

Hese, s-a nascut in 1982, detine din 2013 functia de director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza activa in industria aerospatiala. El a devenit, in luna mai a anului trecut, membru al Consiliului Director al NRCC.

“Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Ro-mano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Bra-sov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata”, a declarant Hese intr-un comunicat.

Olanda este unul dintre cei mai mari investitori in Romania. NRCC activeaza de zece ani, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii.

Citeste si:
România importă produse și servicii cu 642 mil. euro mai mult decât...
România importă produse și...
Sursa foto: NRCC

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri