Directorulu Fokker Engineering Romania, Sebastiaan (Bas) van Hese, a fost numit in functia de presedinte al Consiliul Director al Camerei de Comert Romano-Olandeze (NRCC). NRCC activeaza de zece ani, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii.

Hese, s-a nascut in 1982, detine din 2013 functia de director al Fokker Romania, subsidiara a Fokker Technologies, companie olandeza activa in industria aerospatiala. El a devenit, in luna mai a anului trecut, membru al Consiliului Director al NRCC.

“Intentionez ca, alaturi de consiliul director si echipa executiva, sa dezvolt planurile strategie actuale ce vizeaza cresterea vizibilitatii Camerei de Comert Ro-mano-Olandeze. Astfel, incepand cu acest an, ne vom extinde activitatea in Bra-sov, Constanta si Cluj, orase unde comunitatea de afaceri olandeza este foarte dezvoltata”, a declarant Hese intr-un comunicat.

Olanda este unul dintre cei mai mari investitori in Romania. NRCC activeaza de zece ani, avand in prezent o retea de peste 150 membri, din peste 20 de industrii.

Citeste si:
Cinci motive pentru care managerii isi dau demisia din companii
Top 5 motive pentru care...

Sursa foto: NRCC

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Prima zi de Retail Arena: tendintele si obstacolele din industrie