19 Aprilie 2018

Klaus Iohannis ia atitudine asupra Legii salarizarii: "PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat"



Presedintele Klaus Iohannis a criticat modul prin care coalitia PSD-ALDE a modificat codul fiscal si Legea salarizarii, afirmand ca aceste masuri au dat peste cap stabilitatea economica a Romaniei. De asemenea, acesta a adus in discutie si situatia generata de Pilonul II de pensii, scrie Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre intentia de nationalizare a Pilonului II de pensii, ca PSD "a facut un hobby din a schimba totul in Romania", spunand ca "se poate guverna si asa, insa nu cu rezultate bune".

"PSD a facut un hobby din a schimba totul in Romania. A marit salariile pana cand le-a micsorat, acum vrea sa nationalizeze Pilonul II de pensii. Se schimba, trebuie, nu trebuie, legile justitiei. Umblam la sistemul de pensii, umblam la securitatea nationala. (...) Nu cred ca mergem spre o stabilitate a statutului roman, aceste lucruri duc la instabilitate“, a declarat presedintele Klaus Iohannis la Parlament, unde a participat la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti (B9).

El a mai spus ca "se poate guverna si asa, insa nu cu rezultate bune".



Citeste si