Cum arata mediul economic dupa 30 de ani de capitalism? Vino la Wall-Street Financial Forum

In cei 30 de ani care au trecut de la caderea regimului comunist, Romania a traversat diverse etape in evolutia economiei sale. De la perioade de boom la crize, de la capitalismul incipient si plin de necunoscut, la tigrul Europei de astazi, vom analiza in cadrul conferintei Financial Forum evolutia economiei din multiple perspective.

Inscrie-te GRATUIT la conferinta! Vezi aici mai multe detalii.

Impreuna cu speakeri de top din economie vom vedea cum au evoluat indicatorii macroeconomici, ce impact au avut investitiile in economia reala, cat de maturi suntem astazi in fata competitiei, ce rol a avut capitalul privat in economia de piata si cat de pregatiti suntem pentru o criza.

Printre speakerii confirmati pana acum se numara: Vasile Godinca-Herlea, CEO CITR, Serban Roman, Country Director Enterprise Investors, Dan Bucsa, Economistul- Sef pentru Europa Centrala si de Est UniCredit Bank, Antoniu Panait, Managing Partner Vastint Romania, Valentin Lazea, economist sef BNR, Florin Jianu, presedinte CNIPMMR, Sorin Mititelu, Co-Founder and CEO Optimus Fintech.

Vino la Financial Forum – inscrie-te aici pentru participare GRATUITA.

Conferinta se deruleaza in cadrul proiectului anului pe wall-street.ro - 30 de ani de Capitalism. In cadrul proiectului am lansat sectiunea speciala, cu articole dedicate care reflecta evolutia economiei romanesti in cei 30 de ani si care puncteaza momentele de cotitura in “viata” unor companii, in special cele de trecere din proprietatea de stat in cea privata. De asemenea, gala Wall-Street din acest an va premia campionii celor trei decenii de capitalism.

Citeste si:
"Foame" de angajati in industria jocurilor: Nu avem scoli pentru asta!
"Foame" de angajati in...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: William Potter / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri