Fostul premier Sorin Grindeanu, acum presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), are doua consiliere fara experienta: fosta miss Buzau si fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Paul Stanescu, scrie Libertatea.

Grindeanu, care a devenit presedinte al ANCOM la inceputul lunii noiembrie 2017, are sase consilieri. Doua dintre consiliere, Catalina Mirita si Alina-Gabriela Modan, nu au experienta in domeniu, dar au legaturi de rudenie cu oameni puternici in stat.

Catalina Mirita are 24 de ani, a fost angajata in 2019, pana atunci lucrand, conform declaratiei de avere, la Asociatia Romana a Apei. CV-ul tinerei din Buzau lipseste de pe site, iar singurele mentiuni pe internet sunt, pe langa un master la SNSPA, faptul ca a aparut pe coperta British Mode.

Alina-Gabriela Modan, in varsta de 23 de ani, este o alta consiliera a presedintelui ANCOM. Alina e fiica fostului vicepremier Paul Stanescu. Inainte sa ajunga la autoritate, fiica lui Stanescu lucrase la Agromec Visina SA, companie asociata de presa cu influentul politican.

In afara de cele doua, Grindeanu mai are patru consilieri personali: Catalin Iulian Constantinescu, Adelina Dinca, Silvia Rotaru si Flavia Mihaela Petrus. ”La ultimele doua e ceva interesant, pentru ca ele sunt angajate la ANCOM Timisoara si ANCOM Cluj-Napoca, deci, practic, fac munca de consiliere de la distanta”, spun sursele Libertatea.

Citeste si:
"Dorel" Teodorovici: Noi "carpeli" la OUG 114. Acum, industria telecom
"Dorel" Teodorovici: Noi...

Contactat la Libertatea, Sorin Grindeanu a refuzat sa explice criteriile in baza carora si-a ales consilierii. ”Nu vreau sa intru in amanunte, sa vorbesc despre fiecare in parte. Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte", a declarat Sorin Grindeanu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Pe banii nostri: Miss Buzau, in Azore cu seful PSD al ANCOM