Cum repornim economia? Experții financiari răspund la Wall Street Financial Forum

În fața unei economii care se dezmeticeste după două luni de convalescență în timpul stării de urgență, wall-street.ro va organiza marți, 26 mai, Wall-Street Financial Forum, tradiționalul eveniment mutându-se în online anul acesta.

Wall-Street Financial Forum, ediția online, este evenimentul care aduce sub același acoperiș membri marcanți ai mediului de business, economiști de top, administratori de bani și reprezentanți ai autorităților publice. Înscrie-te AICI la ediția de anul acesta.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt Bogdan Neacșu – director general CEC Bank, Dumitru Nancu – director general Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor și Adrian Codirlașu, președinte CFA Society România.

Împreună cu aceștia și ceilalți speakeri vom dezbate măsurile adoptate de statul român pentru relansarea economiei și ajutarea companiilor mici și mijlocii (prin programul IMM Invest), economia României în timpul și după criza COVID-19, precum și măsurile economice adoptate de alte țări afectate de criză, care ar putea să fie folosite ca exemple.

Cum a primit sistemul bancar programul IMM Invest? Ce întrebări au IMM-urile participante? Cât de dificilă va fi revenirea din criză? Se vor schimba obiceiurile de consum ale românilor după pandemie? Cum au reacționat alte țări și ce putem învață de la ele?

Citeste si:
Putem avea o revenire economică rapidă? Care este responsabiltiatea...
Codirlașu, CFA România: Putem...

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde anul acesta la Wall-Street Financial Forum.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ministrul Finanțelor: În primele 6 luni am împrumutat 38 de miliarde de lei
Setari Cookie-uri