Primăria Capitalei avea în cont 10,8 milioane de lei la 30 septembrie 2020, potrivit ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, transmite Agerpres.

"La întâlnirea cu premierul Ludovic Orban şi primarul ales (al Capitalei, n.r.) Nicuşor Dan am prezentat şi câţi bani are PMB la 30 septembrie în cont. Sunteţi pregătiţi? 10,8 milioane de lei. De aceea am spus că sunt elegant când vorbesc de o situaţie dificilă şi am promis că mă voi implica pentru a rezolva problemele bucureştenilor", a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanţelor s-a întâlnit miercuri cu primarul ales al Capitalei şi cu premierul Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a declarat duminică seara că viitoarea administraţie a municipiului Bucureşti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafaţă, şoseaua de centură sau centura verde a Capitalei.

"Gestionarea Primăriei Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriaşe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seism, termoficare - energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureştiului", a spus Nicuşor Dan.

Sursa foto: Agrepres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri